Elikkäs kävimme Lillin kanssa näytelmöimässä Mikkelissä. Perjantaina lähdimme matkaan, sillä yövyimme Lillin kasvattajan Merjan luona. Laiteltiin ilta koiria ja rupateltiin mukavia. Paikalle olivat saapuneet koirineen myös Karo, Jannike,Silja ja Jyrki. Oli todella mukavata. Siinä itikoiden ininässä otettiin hieman näyttelytreeniäkin muistin virkistykseksi. Oli hirrrrmuisen mukavata! Koirilla ilmeisesti myös. Ainakin Lilli nautti täysin hännin leikistä sisko Likkansa kanssa.

Lilli pääsikin ensimäistä kertaa telttailemaan tilanahtauden vuoksi ja telttailu osoittautuikin Lillin mieleiseksi puuhaksi. Neiti tuntui olevan intoa täynnä kuin ilmapallo. Ja unikin teltassa tuli heti. Vaikka luulin Lillin kuuntelevan ääniä mutta sen kus teltan ovi laitettiin kiinni alkoi kuulua lepposta tuhinaa. Ja siinä sitä köllöteltiikin koko yö samassa kohtaa.

Amulla startattiin sitten Nätelmöintipaikalle Mikkeliin. Muutamien perisuomalaisten voimasanojen siivittäminä saimme kaiken tavaranpaljouden raahattua kehälle nro 21. Aika menikin siinä touhuillessa ja Lilli oli todella rauhallinen vaikka aluksi omasa häkissä suututtikin olla. Vinkunan loputtua neiti ottikin koko tapahtuman rauhallisesti konkarin elkein.

Kehässä eteen tulikin iloisia yllätyksiä. Tuomari piti Lillistä. Lilli sai elämänsä ensimmäisen ERI:n (erinomainen) ja vain toisessa näyttelyssään. Lilli oli luokkanasa toinen eli JUN 2. JIPPPIIII! En kylä olis ikimaailmassa uksonut meidän neidin pystyvän siihen. Vieläkin ihan shokissa. Lilli esiintyi kehässä kyllä todella hyvin ja itse koin että esittäminenkin meni nappiin. Neiti ei edes rimpuillut kuten normaalisti. Paras narttu kehässä sitten tiputtiiin, mutta siis todella todella todella mahtava saavutus Lilliltä.

Sitten pompattiinkin kasvattaja ryhmään yhdessä Huldan, Morriksen, Serenan kanssa. Sekin meni todella hienosti. Ihme kun Lilli ei edes näyttänyt väsymisen merkkejä moisesta kehässäravaamisesta. Kehien jälkeen olikin aika painautua omaan häkkiin siksi aikaa kun mamma kävi hieman ostoksilla. Tällä kertaa mukaan tarttuivat vain uusi näyttelyhihna (entisen kadotin mystisesti) ja muutamia herkkuja Lillille.

Sitten suuntaina olikin taas kasvattajan koti siellä söimme ja keräsimme kimpsumme ja suuntasimme auton kohti Silinjärveä. Tällä hetkellä Lilli nukkuu totaalisen taju kankaalla..oli varmasti rankka päivä. Mutta todellakin kannattava sellainen. Uusia näytelmöintejä odotellessa....

Lopuksi vielä muutamia otoksia...

Lillin seisotus trimmin jälkeen

1704829.jpg

Leikkiä siskolikan kanssa...

1704841.jpg

Leikki jatkuu..

1704838.jpg

 

Näytelmöntipaikalta..omassa häkissä on kiva loikoilla..

1704844.jpg

Äipän jaloissa...

1704845.jpg