Paljon onkin tapahtunut sitten vapun...

Juhannusta vieteltiin Lillin kanssa jälleen mökkeilyn merkeissä. Ja tyttö nauttikin taas kovasti kun sai polskutella vedessä. Käytiin myös testaamassa upouudet pelastusliivit. Harmikseni kamera jäi mökkiin joten kuva-aineistoa tästä hauskasta tapahtumasta ei ole. Lilli-laivakoira olikin veneessä mallikkaasti, mutta pian moinen soutelu alkoi kyllästyttää ja hinku veteen olisi olut kova.

Juhannuksen jälkeen alkoikin neidillä toiset juoksut ja väliä ensimmäsiin olikin noin suurin piirtein puoli vuotta. Eli meillä näköjään juoksuillaan joulun aikaan ja juhannuksen aikaan. Juhlapyhinä siis. Ensimmäiset juoksut olivat melkoisen huomaamattomat, mutta nyt täytyi marssia eläinkauppaan oastamaan neidille alkkarit...niitä ollaankin pidetty ahkerasti sottaamisen ehkäisemiseksi. Lilli ei onneksi ole moksiskaa koko housuista. Housut ovat mustat joihin painoin kankaanpainantavärillä takamukseen kaksi kultaista tassua ;) Niistäkin olisi kyllä ollut kuva paikallaan.

Lilli onkin juoksuilullaan saanut naapuruston koirat aian sekaisin. Naapurin berninpaimenkoira Rokka on ainakin kovin kiinnostunut ja tunne taitaa olla molemmin puolinen, sillä joka lenkillä Lilli käy kurkkaamassa aidan raosta jahka herra olisi kotosalla. Muutkin koiruudet tuntuvat olevan melkoisen kiinnostuneita neidistä. Juoksuilun aikaan neti on kyllä muuttunut todella paljon...leikkiminenkään ei oikein jaksa innostaa. Pitäisi aina vaan olla rapsuttamassa. Mutta onneksi ovat menossa jo ohitse...ja käytöskin on palautumassa. Lenkkeilyynkin ehkä saadaan taas vauhtia kun ei tarvitse kulkea nenä ja takamus maassa jatkuvasti ;) Lillillä kun on vallan mukava tapa pissittyään kävellä pylly maassa jonkun matkaa..näin juoksujen aikaan.

Majan muuttoakin on ilmassa...Lillistä tulee kaupunkilainen. Elikkäs postista pamahti kirje Joensuun yliopistosta, että minut on valittu sinne luokanopettajaksi. Jipiiii! Tätä onkin odoteltu ja paljon. Haave siis toteutuu! Lilli luonnollisesti lähtee minun mukaani Joensuuhun..meillä alkaakin totuttelu uuteen kotiin ja uusiin lenkkipolkuihin. Toivottavasti saadaan paljon uusia koirakavereita :)

Ensi viikolla perjantaina lähdetän Lillin kanssa reissuun Mikkeliin näyttelyyn. Jaiks! Saas nyt nähdä..ei varmaan tule kovinkaan loistokasta tulosta, mutta hauskanpitohan se pääasia ja saa nähdä kavereita. Lähdemme Lillin ja ystäväni Karon ja Nanan (Merazure J'Lo) kanssa perjantaina ajamaan Mikkeliin kasvattajan luo, jonne on tulossa paljon muitakin kennel Merazuren koiria. Sieltä lauantaina suunnataan sitten Mikkeliin näytelmöimään. Toivotaan hyvä säätä. Ja toivon todella että Lilli on näytelmöintituulella..muuten voikin tulla piiiitkä päivä.

Mutta tämmöisiä tällä kertaa...palailen astialle seuraavan kerran näytelmöintitulosten kera jahka ne julkaisukelpoisia ovat.