Elikkäs vapuksi matkattiin Lillukan kanssa mökille. Neiti tuntui olevan täpinöissään jo mökkitiellä ja tyttö nuuskuttelikin innoissaan ikkunasta raikasta metsäilmaa. Mökille kun päästiin ja ulostauduttiin autosta alkoikin hillitön ravaaminen mökin ja auton väliä. Hetkeä myöhemmin alettiinkin jo tutkailla jahka talviturkki jäisi mökille. Ja sinnehän se jäikin. Vesi taisi vielä olla hieman kylmää kun vedessä ei läträtty ihan älyttömänä. Mökkeily tuli kyllä tarpeeseen ihan itsellekin eikä ainoastaan vaan koiruudelle. Ilmatkin oli niiin nätit ja lämpimät.

Parin päivän mökkeilyn jälkeen saavuttiinkin sivistyksen pariin tänne Siilinjärvelle (MINKÄ SIVISTYKSEN????). Lilli oli edelleen elementissään sillä siskoni tuli kylään ja mikäs sen kivempaa kun pääsee oman äipän ja tädin väliin yöksi.

Sunnuntaina 4.5 oltiinkin mätsäröimässä Kuopion Lemmikkiareenalla ja kivaa oli. Lilli oli siis aivan mielettömän ihanasti. Entisen höseltäjän tilalla olikin nyt rauhallisesti vuoroaanodottava Lilli. Muita koiria Lilli seuraili nätisti sylistä. Muutamaa cockerikaveria toki piti käydä nuuhkaisemassa. Ja tietenkin Lillin "idoli" Kerttu-täti (kaverini suomenlapinkoira) oli päivän pelastus.

Kehässä Lilli hieman jäntskätti miestuomaria ja muiden maahantippuneet namipalat olisivat myös kivin kiinnostaneet. Tuloksena siis sininen nauha. Sinisten kehässä sitten menikin kaikki aivan nappiin. Lilli saikin ensimmäisen sijoituksensa ja oli täten sinisten kolmas. Palkintona pussi ruokaa, josta koiruus tuntui olevan niin ylpeä. Palkkioksi käytiin vielä ostamassa alakerran Lemmikkiasemalta puruluu. Minä pääsin vielä ihan yllärinä kehään Doni nimisen cockerivanhuksen kanssa(13v). Vaikka Donilla olikin typistetty häntä händlys meni ihan kivasti. Mukavaa vaihtelua. Sijoitusta BIS-kehästä Donille ei tullut...(liekkö syynä minun aparoiva esitys). DOnin omistajan toinen koiruus kyllä pärjäsi hienosti ja veikin voiton BIS-kehässä. ONNEVA siis!

Päivän kruunasi vielä illan lenkki jolla tyttö käyttäytyi niin esimerkillisesti, että ihmettelin jo onko koiruus päässyt vaihtumaan. Lilli ohitti muut koirat niin nätisti ilman mitään pullikointia. Sai siis emäntänä kerrankin olla ylpeä.

Tässäpä vielä valokuvia meidän vappuilusta ja mätsäröinnistä...

Lilli tuumailee..

1528322.jpg

Talviturkin heitossa..

1528328.jpg

Klara vappen bara vatten!! toivottaa Lilluska

Rannalla ruikuttamassa..1528342.jpg

1528332.jpg

Metsän hirviö(kö?)

1528344.jpg

Neiti sievänen..

1528347.jpg

Käpyjä,NAM!*slurps*

1528350.jpg

Mökin portailla...

1528356.jpg

Mätsäröintia tuomarin pöydällä...ja hrr niin pelottava tuomari jota piti jäntskättää..

1528363.jpg

Sumuinen poseeraus..

1528365.jpg

Sinisten kehässä..

1528366.jpg

Seisotusta..

1528368.jpg

Pokataan palkinnot :)

1528369.jpg

Ja vielä pieni loppuposeeraus :)

1528388.jpg