28.4.2008 Maanantai

Lenkin merkeissä...

Tänään illalla kävimme Lillin kanssa lenkkeilemässä metsässä. Mukaan saatiin myös Lillin rakastakin rakkaampi "Kerttu-täti" (suomenlapinkoira) sekä Kertun toinen kaveri Helka (suomelapinkoira hänkin). Päätimme suunnata metsää lenkille ja siellä sitä riittikin hauskuutta. Lillistä olisi ollut erittäin hauskaa lyllertää ja rymytä ojissa joissa olisi olut vettä kaulaan asti, mutta äippä oli tylsä ja ei laskenut uiskentelemaan vaikka kuraveli ojat olisivat olleet oikein kivoja (niin juu ainakin Lillin mielestä). Vähän päästiin kuitenkin rypemisen makuun olihan Lillillä kuitenkin kurapuku. Lilli olisi kovasti halunnut leikkiä koirakavereidensa kanssa mutta äippä oli jälleen tylsä tässäkin. Ehkäpä sitten kun ilmat kuivuvat päästään temmeltämään kunnolla.

Kun kotiin päästiin olikin sitten kiva selvitellä turkkia, joka oli puvusta huolimatta hieman märkä ja mennyt takkuun ja ties mitä muuta ihanaa. Pesuaineetkin olivat loppu joten mukavaa saada yöllä kainaloon tuommoinen epämääräisen tahmea karvakuono. Huomenna suuntana eläinkauppa ja shampoo-osasto.

Lisäksi täällä jo kovasti odotellaan vappua, jonka päätin ottaa rennosti Lillin kanssa ilman mitään juhlintoja. Lillin kanssa matkataan mökille Kaaville ja kaukasi kaikesta. Lilli jo innolla odottaa kun pääsee mökille juoksemaan vapaana niin ja tietenkin syömään herkkuja. Herkkuja onkin edessä sillä mummo tulee mukaan ja Lilli todella tietää miten mummoa katsotaan että nakin saa. Voi olla että Lilli heittää talviturkinkin..äippä ei kylä taida ehkä kyetä siihen.

Seuraavan kerran kirjoittelenkin vapputsempaloista Lillin tyyliin ja toivottavasti muutaman onnistuneen kuvan kera.

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE!!!